TUIT FOR ALL

Tuit for Palestine

Tuit for Palestine – 6 μήνες πολέμου

Μπροστά στις πρωτοφανείς συνθήκες που αντιμετωπίζει ο πληθυσμός της Παλαιστίνης κι έχουν σοκάρει την παγκόσμια κοινότητα και κάθε έναν μας ξεχωριστά, αυτό το Πάσχα συνεχίζουμε να προσφέρουμε 10% από τις αγορές σας το διάστημα 10/04 έως 10/05 στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, υποστηρίζοντας τα προγράμματά τους στην περιοχή. Σύμφωνα με την πρόσφατη έκθεση που δημοσίευσε ο οργανισμός, «πάνω από 32.500 άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων περίπου 13.000 παιδιών, έχουν σκοτωθεί* έως σήμερα στην Γάζα, ενώ πάνω από 1,7 εκατομμύρια** άνθρωποι (που αντιπροσωπεύουν το 75% του πληθυσμού) εκτιμάται ότι έχουν εκτοπιστεί βίαια και ζουν σε μη ασφαλείς και ανθυγιεινές συνθήκες».

Τους τελευταίους έξι μήνες, οι ομάδες των Γιατρών Χωρίς Σύνορα κάνουν καθημερινές υπερβάσεις και δουλεύουν ακατάπαυστα, προκειμένου να διασφαλίσουν την πρόσβαση των ανθρώπων σε υγειονομική περίθαλψη. Σύμφωνα με την ίδια έκθεση, «μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 74.300 ιατρικές συνεδρίες, έχει γίνει δωρεά 100 τόνων ιατρικών προμηθειών, ενώ διανέμονται 240.000 λίτρα νερού κάθε μέρα, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστεί η δραματική κατάσταση της έλλειψης πόσιμου νερού».

Ελάτε μαζί μας σε αυτή την προσπάθεια να δώσουμε ένα μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας. Στηρίξτε την πρωτοβουλία μας και βοηθήστε μας να συνεχίζουμε να στεκόμαστε δίπλα στις ομάδες των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στην Παλαιστίνη.

Σας ευχαριστούμε.

Διαβάστε την πλήρη έκθεση για τη δράση των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στα Παλαιστινιακά εδάφη εδώ:

https://msf.gr/magazine/6-mines-polemoy-sti-gaza-ekthesi-gia-ti-drasi-ton-giatron-horis-synora 

Γιατροί Χωρίς Σύνορα – 50 Χρόνια Ανθρωπιστική Δράση: https://msf.gr/

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *