Διαθεσιμότητα και χρόνος παράδοσης


Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται καθημερινά την ίδια μέρα για παραγγελιες που γίνονται μέχρι τις 11,00 ενώ τον παραγγελιών που γίνονται Σαββατοκύριακο και καθημερινές μετά τις 11,00 γίνονται την επόμενη εργάσιμη εάν τα προιόντα είναι άμεσα διαθέσιμα.
Το tuit.gr δουλεύει με καθεστώς live stock αλλά ενδέχεται να υπάρχει κάποιο λάθος στην ενημέρωση της αποθηκής. Σε περίπτωση λάθους της αποθήκης ενώ έχετε προχωρησει σε τραπεζική κατάθεση, η επιστροφή των χρημάτων σας γινεται την ίδια ημέρα κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.Για τα προιόντα που φαίνονται μη διαθέσιμα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να σας ενημερώσουμε για την ημερομηνία παραλαβής τους.
Σε κάθε πείπτωση είμαστε στη διάθεσή σε καθημερινά 8:00 έως τις 21:00 για οποιαδήποτε πληροφορία!

Αποστολές


Η παράδοση στο χώρο σας γίνεται με courier μέσα σε 1 ή 2 ημέρες. Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 3 μέρες. Σε περίπτωση αργοπορείας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Για παραγγελίες μεγαλύτερες των 40 ευρώ, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. Για παραγγελίες μικρότερες των 40 ευρώ, τα έξοδα αποστολής είναι 4.00€.